Moliūgų sėklų miltų vyniotinis su uogomis
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
kiaušiniai6 vnt.
-
cukrus6 šaukštas (-ai)
-
kvietiniai miltai2 šaukštas (-ai)
-
moliūgų sėklų miltai2 šaukštas (-ai)
-
citrina1 vnt.
-
maskarponės sūris500 g
-
grietinėlė 35%200 g
-
sirupas100 ml
-
cukrus50 g
-
uogos500 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Išplakite kiaušinius su cukrumi iki standžių putų.
Sumaišykite abejus miltus, įtarkuokite citrinos žievelę. Juos suberkite į kiaušinių masę, išmaišykite.
Masę paskleiskite per visą kepimo skardą ir kepkite 10–13 min. 170 °C.
Išplakite maskarponės sūrį, grietinėlę, sirupą ir cukrų.
Ant atvėsinto iškepto pagrindo tepkite maskarponės ir grietinėlės kremą, sudėkite uogas. Vyniokite išilgai.