Morengų desertas su uogomis

  • Gaminimas 35min
  • Lengvas
Morengų desertas su uogomis

Ingredientai

  • Morengai su juodaisiais serbentais
      28 vnt.
  • Grietinėlė
     200 g
  • Maskarponės sūris
     100 g
  • Avietės
     50 g
  • Pasirinktos uogos (dekoravimui)
     150 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išplakite grietinėlę ir maskarponės sūrį iki kreminės masės.

Paimkite stiklinius puodelius, išdėliokite juose sutrintus sausainius, avietes, maskarponės kremą, vėl sausainius, avietes ir vėl kremą.

Papuoškite uogomis.

Panašūs receptai

Vyšninis želė tortas

45min • Vidutinis

Uogų tiramisu

1h • Vidutinis

Bandelės su avietėmis

2h 30min • Lengvas