Morengų desertas su uogomis
-
Gaminimas 35min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Morengai su juodaisiais serbentais28 vnt.
-
Grietinėlė200 g
-
Maskarponės sūris100 g
-
Avietės50 g
-
Pasirinktos uogos (dekoravimui)150 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Išplakite grietinėlę ir maskarponės sūrį iki kreminės masės.
Paimkite stiklinius puodelius, išdėliokite juose sutrintus sausainius, avietes, maskarponės kremą, vėl sausainius, avietes ir vėl kremą.
Papuoškite uogomis.