Nachos su aštriomis juodosiomis pupelėmis
-
Gaminimas 45min
-
Lengvas
Ingredientai
Pupelės
-
Juodosios pupelės I LOVE ECO380 g
-
Raudonieji svogūnai1 vnt.
-
Česnakaipagal skonį
-
Aliejus0.5 šaukštas (-ai)
-
Padažas ICA ASIA SAMBAL OELEK0.5 šaukštas (-ai)
-
Pomidorų tyrė2 šaukštas (-ai)
-
Vanduo50 ml
-
Druska0.5 šaukštelis (-iai)
Nachos
-
Kukurūzų traškučiai RIMI PLANET NACHO CLASSIC200 g
-
Tarkuotas sūris150 g
Salsa
-
Pomidorai3 vnt.
-
Raudonoji paprika1 vnt.
-
Žaliosios citrinos1 vnt.
-
Aliejus1 šaukštas (-ai)
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Serviravimui
-
Saldūs kukurūzai RIMI340 g
-
Salotos ICEBERG0.5 pakuotė (-ės)
-
Grietinė150 ml
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Įkaitinkite orkaitę iki 225°C.
Pupelės: Nuplaukite pupeles ir nusausinkite.
Svogūną ir česnaką nulupkite ir susmulkinkite. Pusę raudonojo svogūno ir visą česnaką pakepinkite aliejuje keptuvėje. Sumažinkite ugnį ir įmaišykite pupeles, Sambal Oelek čili padažą, pomidorų tyrę ir vandenį. Leiskite sušilti ir pagardinkite druska.
Nachos: supilkite traškučius ant kepimo skardos, ant viršaus paskleiskite pupelių mišinį ir galiausiai sūrį. Kepkite orkaitėje ant vidurinių grotelių apie 10 min.
Salsa: pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Papriką perpjaukite per pusę, išimkite šerdį ir supjaustykite kubeliais. Įmaišykite pomidorą, papriką ir likusį raudonąjį svogūną. Išspauskite laimo sultis ir įmaišykite aliejų. Pagardinkite druska ir pipirais.
Leiskite kukurūzams nuvarvėti, o salotas supjaustykite juostelėmis.
Į lėkštę pabarstykite kukurūzų ir salotų, ir patiekite su salsa bei grietine.