Naminiai saldainiai su imbieriniais sausainiais ir baltuoju šokaladu
-
Gaminimas 45min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Imbieriniai sausainiai150 g
-
Šviežias sūris RIMI100 g
-
Baltasis šokoladas150 g
-
Papuošimai
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 5 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nustebinkite draugus savo rankomis pagamintais saldainiais su baltuoju šokaladu!
Sausainius sudėkite į blenderį ir sumalkite į trupinius.
Įmaišykite kreminį sūrį ir viską gerai išmaišykite.
Tešla turi būti drėgna, kad formuojant rutuliukus jie suliptų.
Suformuokite vienodo dydžio rutuliukus, dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ar lentos.
Įdėkite į šaldytuvą 30 minučių, kad sustingtų.
Baltąjį šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Kiekvieną rutuliuką dantų krapštuku pasmeikite ir įmerkite į šokoladą, kad šokoladas padengtų visą saldainį.
Vėl dėkite ant kepimo popieriaus ir iš karto pabarstykite papuošimais.
Kartokite, kol visi saldainiai bus padengti šokoladu ir papuošti.
Dėkite į šaldytuvą apie 15 min. kol šokoladas sukietės.