Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Braškes ir vyšnias (aš naudojau šaldytas) įdėti į puodą. Įberti 2 šaukštus cukraus pudros arba pagal skonį. Pavirti apie 5min
Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir leisti išbrinkti. Po to įdėti į dar karštas uogas. Maišyti kol ištirps. Perpilti į kitą indą ir pastatyti į šaldytuvą, kad apstingtų.
Varškę, sviestą, grietinėlę, cukraus pudrą ir vanilę sudėti į trintuvą. Sutrinti iki vientisos masės.
Į silikoninę formelę įdėti dalį varškės. Tuomet juostelę uogų ir vėl varškės. Viską išlyginti ir pastatyti maždaug valandai į šaldiklį.
Šokoladą ištirpinti ir įpilti aliejaus. Gerai išmaišyti. Mirkyti į jį iš šaldiklio išimtus sūrelius. Geriausia dėti ant kepimo popieriaus.