Obuolių „spurgos“
-
Gaminimas 10min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Obuoliai2 vnt.
-
Žemės riešutų kremas RIMI2 šaukštas (-ai)
-
Bananai1 vnt.
-
Šokolado padažas ICA2 šaukštelis (-iai)
-
Graikiškas jogurtas be priedų RIMI2 šaukštas (-ai)
-
Šilauogės RIMI10 vnt
-
Granola2 šaukštelis (-iai)
-
Šokolado ir riešutų kremas NUTELLA2 šaukštas (-ai)
-
Braškės5 vnt.
-
Kokosų drožlės RIMI2 šaukštelis (-iai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 3 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Obuolius supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais ir išimkite šerdį.
2 riekeles ištepkite žemės riešutų kremu. Ant viršaus išdėliokite pjaustytą bananą ir apipilkite šokolado padažu.
2 riekeles aptepkite graikišku jogurtu, ant viršaus išdėliokite mėlynes ir apibarstykite granola arba dribsniais.
2 riekeles aptepkite nutella, ant viršaus išdėliokite griežinėliais pjaustytas braškes ir apibarstykite kokoso drožlėmis.