Omletas su dešrelėmis orkaitėje
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Dešrelės400 g
-
Laisvai laikomų vištų kiaušiniai RIMI6 vnt.
-
Pienas RIMI60 ml
-
Šviesusis sojų padažas Rimi20 ml
-
Pipirai RED CAYENNE0.5 vnt.
-
Lietuviški česnakai2 skiltelė (-ės)
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Kukurūzų krakmolas1 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
Dešreles sudėkite į kepimo indą.
Išplakite kiaušinius su pienu ir soja.
Pagal skonį įberkite druskos ir įmaišykite kukurūzų krakmolą.
Susmulkinkite arba supjaustykite didesniais gabalėliais čili ir supilkite į kiaušinių masę.
Masę supilkite į indą ir dėkite kepti 15-20 min.
Patiekite šiltą su traškia duona arba šviežiomis salotomis.