Omletas su tunu, laiškiniais svogūnais ir mocarela

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Omletas su tunu, laiškiniais svogūnais ir mocarela

Ingredientai

  • Sūris RIMI MOZZARELLA
     300 g
  • Laisvai laikomų vištų kiaušiniai RIMI
     6 vnt.
  • Tuno pjausnys alyvuogių aliejuje RIO MARE
     160 g
  • Kietasis tarkuotas sūris RIMI
     2 šaukštas (-ai)
  • Fasuotos petražolės
     1 ryšulėlis (-iai)
  • Svogūnai
     1 vnt.
  • Fasuoti svogūnų laiškai
     2 vnt.
  • Alyvuogių aliujus
     1 šaukštas (-ai)
  • Druska ir pipirai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Plonai supjaustykite svogūnus ir apskrudinkite juos nesvylančioje keptuvėje su aliejumi ir žiupsneliu druskos.
Smulkiai supjaustykite petražoles ir sudėkite į dubenį su įmuštais kiaušiniais, pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų. Plakite kelias minutes, sudėkite laiškinius svogūnus.
Supjaustykite mocarelą kubeliais. Į nesvylančią keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus ir pastatykite ant didelės ugnies. Supilkite kiaušinių mišinį, sumažinkite ugnį ir maišykite, kol masė pradės tirštėti.
Įdėkite mocarelą ir nuvarvintą tuną, įsitikinkite, kad omleto paviršius yra lygus ir kepkite ant labai mažos ugnies. Omletą perlenkite ir nedelsdami patiekite.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Marinuota lašiša

1h 30min • Lengvas