Orkaitėje kepti baklažanai su kalendros padažu ir fetos sūriu
-
Gaminimas 1h 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
Baklažanai
-
baklažanai2 vnt.
-
druskapagal skonį
-
alyvuogių aliejus50 ml
Padažas
-
geltonasis svogūnas0.5 vnt.
-
raudonoji aitrioji paprika1 raudonoji aitrioji paprika
-
pomidorai4 vnt.
-
kalendrapagal skonį
-
česnako skiltelės2 skiltelė (-ės)
-
šviežiai spaustos citrinų sultys1 šaukštas (-ai)
-
druskapagal skonį
-
šviežiai malti juodieji pipiraipagal skonį
Sūris
-
fetos sūris300 g
Serviravimui
-
makaronai arba duonapagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.