Orkaitėje skrudinti šakniavaisiai
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
burokėlis1 vnt.
-
didelė morka1 vnt.
-
mažas griežčio gabalėlis (1 mažas gabalėlis yra apie 75 g)75 g
-
pastarnokas1 vnt.
-
balzaminis actas1 šaukštas (-ai)
-
skystas medus1 šaukštelis (-iai)
-
rapsų aliejus1 šaukštas (-ai)
-
druska1 ml druskos
-
šviežiai malti juodieji pipirai1 žiupsnelis
-
rozmarinaipora šakelių
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Skrudinkite šakniavaisius orkaitėje apie 30 min., kol jie suminkštės, tačiau liks šiek tiek traškūs. Patiekite su orkaitėje keptu vištos ketvirčiu ir karštu jogurto padažu. Papuoškite rozmarino šakelėmis.