Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Panakota su abrikosais
-
Gaminimas 3h 15min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai
-
apelsinai3 vnt.
-
želatina14 g
-
kokosų pienas400 ml
-
apelsino žievelė1 vnt.
-
cukraus pudra130 g
-
natūralus jogurtas400 g
-
abrikosai6 vnt.
-
mėtų lapeliaipagal skonį
-
klevų sirupas2 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 3 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Išspauskite apelsinų sultis. Sultis sumaišyti su želatina ir palikti sutirštėti.
Pakaitinti kokosų pieną, sudėti apelsino žieveles, cukraus pudrą. Atvėsinti.
Kokosų pieno masę supilti į sulčių su želatina masę.
Sudėti natūralų jogurtą. Išmaišyti.
Supilstyti į indelius ir palikti atšalti bent 3 val.
Supjaustyti abikosus, sudėti smulkintą mėtą ir aplieti klevų sirupu.