Pavasarinis omletas
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Kiaušiniai3 vnt.
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Aliejus4 šaukštas (-ai)
-
Pievagrybiai85 g
-
Špinatai60 g
-
Ožkų sūris50 g
-
Avokadai0.5 vnt.
-
Petražolės1 žiupsnelis
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Į keptuvę įpilkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite griežinėliais pjaustytus pievagrybus. Iškeptus pievagrybius išimkite iš keptuvės.
Dubenyje išplakite kiaušinius.
Į švarią keptuvę įpilkite 2 šaukštus aliejaus, įkaitinkite, tada atsargiai supilkite išplaktus kiaušinius.
Kepkite ant vidutinės ugnies 6-7 minutes. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
Paimkite silikoninę mentelę ir atskyrę omletą nuo keptuvės, perkelkite jį į lėkštę.
Ant vienos omleto pusės sudėkite špinatų lapus, pievagrybus, pjaustytą avokadą ir sutrintą ožkų sūrį.
Perlenkite omletą per pusę ir apibarstykite smulkiai pjaustytomis petražolėmis.