Pekino antis su lapiniais kopūstais (kale), razinomis ir kedro riešutais
-
Gaminimas 3h
-
Sudėtingas
Ingredientai
-
Šaldyta pekino antis1 vnt.
-
apelsinas1 žievelės ir sulčių
-
šalavijai1 šaukštas (-ai)
-
čiobreliai1 šaukštas (-ai)
-
medus1 šaukštas (-ai)
-
garstyčios1 šaukštas (-ai)
-
jūros druska1 šaukštas (-ai)
-
pipirai1 šaukštas (-ai)
Garnyrui
-
vanduo500 ml
-
česnakai4 skiltelė (-ės)
-
alyvuogių aliejus2 šaukštas (-ai)
-
Žalieji lapiniai kopūstai KALE200 g
-
razinos100 g
-
Kedrinės pinijos100 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Ištraukite keptą antį, patepkite medumi ir garstyčiomis. Padidinkite kaitrą orkaitėje iki 205 laipsnių C ir kepkite apie 20 minučių.