Persikų salotos su keptu sūriu ir avokadu
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
Pipirai JALAPENO2 vnt.
-
Česnakai1 skiltelė (-ės)
-
Žaliosios citrinos1 vnt.
-
Fasuotos petražolės1 ryšulėlis (-iai)
-
Alyvuogių aliejus RIMI BASIC100 ml
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Svogūnai1 vnt.
-
Salotos Crunchita400 g
-
Karijų riešutai be kevalo RIMI100 g
-
Persikai ar nektarinai2 vnt.
-
Avokadai2 vnt.
-
Sūris ICA HALLOUMI200 g
-
Aliejuskepimui
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Šviežios ir lengvai paruošiamos persikų salotos, kuriose taip pat yra grilyje keptų salotų, avokado ir grilyje kepto sūrio. Chalapos paprikų padažas suteikia malonų dilgčiojimą, o norint, kad salotos būtų traškesnės, ant jų yra barstoma skrudintų riešutų.
Jalapeno pipirus padalinkite, išgramdykite sėklas ir supjaustykite griežinėliais. Nulupkite ir supjaustykite griežinėliais česnaką.
Padažui sumaišykite jelapeno papriką, česnaką, žaliosios citrinos sultis, petražoles ir alyvuogių aliejų. Pagardinkite druska ir pipirais.