Pica su kepta paprika, pievagrybiais ir pomidorais
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai
-
raudonoji paprika1 vnt.
-
geltonoji paprika1 vnt.
-
alyvuogių aliejus1 šaukštas (-ai)
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
-
vyšniniai pomidorai250 g
-
pievagrybiai300 g
-
picos paplotėliai2 vnt.
-
sūris2.5 stiklinė (-ės)
-
raudonėliai2 šaukštas (-ai)
-
pomidorų padažas1 stiklinė (-ės)
Salotų ingredientai
-
salotos1 vnt.
-
cukinija1 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Įkaitinkite orkaitę iki 225 ° C.
Supjaustykite paprikas. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite kepti paprikas, pagardinkite druska ir pipirais.
Supjaustykite pomidorus ir pievagrybius.
Picos pagrindus ištepkite pomidorų padažu, apibarstykite sūriu, uždėkite pomidorus, keptas paprikas ir pievagrybius. Kepkite orkaitėje apie 10-15 min.
Supjaustykite cukiniją juostelėmis ir sumaišykite su salotų lapais. Patiekite šalia picos.