Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Pomidorinė koldūnų sriuba
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Morkos1 vnt.
-
Kininiai kopūstai0.3 vnt.
-
Svogūnų laiškaipagal skonį
-
Pomidorų gabaliukai RIMI400 g
-
Aliejuskepimui
-
Vanduo2.5 l
-
MIESTO koldūnai RIMI SMART500 g
-
Greitai užšaldyti žirneliai RIMIpagal skonį
-
Sultinio kubeliai su daržovėmis RIMI1 vnt
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 5 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Morkas pakepinkite, suberkite pomidorus savo sultyse ir trumpai troškinti.
Įpilkite vandens, įdėkite sultinio kubelį, kai užvirs, sudėkite koldūnus.
Kai koldūnai išvirs, sudėkite kininius kopūstus ir žaliuosius žirnelius.
Patiekiama su žolelėmis ir grietinėle.