Pomidorų ir rikotos galetė
-
Gaminimas 2h 10min
-
Vidutinis
Ingredientai
Pagrindui
-
Miltai280 g
-
Kietasis tarkuotas sūris RIMI50 g
-
Cukrus1 šaukštas (-ai)
-
Druska1 šaukštelis (-iai)
-
Prieskoninės žolelės1 šaukštelis (-iai)
-
Sviestas RIMI180 g
-
Šaltas vanduo60 ml
Įdarui
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas (-ai)
-
Svogūnai1 vnt.
-
Česnakas2 skiltelė (-ės)
-
Rikotos sūris250 g
-
Kietasis tarkuotas sūris RIMI100 g
-
Lietuviškų pomidorų mišinys500 g
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Alyvuogių aliejusšlakelis
Paviršiui
-
Kiaušiniai1 vnt.
-
Sezamų sėklos RIMIsauja (-os)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.