Pomidorų padažas (Pico de gallo)
-
Gaminimas 1h
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
pomidorai700 g
-
svogūnas1 vnt.
-
aitrioji paprika1 vnt.
-
žaliojių citrinų sultys0.25 stiklinė (-ės)
-
druska0.75 šaukštelis (-iai)
-
šviežios kalendros20 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Aitriąją papriką susmulkinkite. Į vidutinio dydžio dubenį suberkite susmulkintus svogūnus, Chalapos papriką, užpilkite žaliųjų citrinų sulčių, suberkite druską. Viską išmaišykite ir palikite marinuotis, kol paruošite pomidorus ir kalendras.
Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais, sukapokite kalendras. Sudėkite supjaustytus pomidorus ir kalendras į dubenį su svogūnais ir Chalapos paprika. Visus produktus sumaišykite.