Prancūziškas dešrainis

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Prancūziškas dešrainis

Ingredientai

  • kepamosios dešrelės
     4 vnt.
  • bandelės dešrainiams
     4 vnt.
  • salotų ROMAN lapai
     4 vnt.
  • svogūnų laiškai
     10 g
  • kepti svogūnų traškučiai
     4 šaukštas (-ai)
  • majonezas
     4 šaukštas (-ai)
  • garstyčios
     4 šaukštelis (-iai)
  • pomidorai
     3 vnt.
  • raudonasis svogūnas
     0.25 vnt.
  • aliejus
     3 šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nulupkite ir susmulkinkite raudonąjį svogūną, supjaustykite kubeliais pomidorą, įberkite druskos, pipirų pagal skonį, įpilkite 1 šaukštą aliejaus ir išmaišykite.
Salotų lapus pasmulkinkite.
Su likusiu aliejumi pašlakstykite bandeles ir dešreles, dėkite ant įkaitinto griliaus ir kepkite, kol gražiai apskrus. Į bandeles dėkite susmulkintų daržovių, keptas dešreles. Uždėkite sumaišyto lieso majonezo su garstyčiomis, užbarstyki-te keptų svogūnų traškučių ir smulkintų svogūnų laiškų.

Panašūs receptai

Lipnūs sparneliai

25min • Lengvas