Prancūziškos bulvių salotos
-
Gaminimas 1h 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
Bulvės800 g
-
Svogūnai SHALLOT RIMI3 vnt.
-
Krapai ir petražolės1 ryšulėlis (-iai)
-
Kaparėliai RIMI2 šaukštas (-ai)
Padažas
-
Actas1 šaukštas (-ai)
-
Garstyčios2 šaukštelis (-iai)
-
Druska1 žiupsnelis
-
Juodieji pipirai1 žiupsnelis
-
Cukrus RIMI BASIC1 žiupsnelis
-
Aliejus3 šaukštas (-ai)
-
Vanduo1 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nulupkite, sukapokite arba supjaustykite griežinėliais svogūną. Sukapokite žoleles.
Karštas bulves supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į dubenį kartu su svogūnais ir žalumynais.
Supilkite padažą ir išmaišykite bulves taip, kad visi griežinėliai būtų sudrėkinti padažu. Palikite salotas pastovėti apie vieną valandą ir ragaukite.
Patiekti su: Apibarstykite kaparėliais ir patiekite bulvių salotas su rūkyta mėsa, grilyje keptomis dešrelėmis, šaltais jautienos kepsnio griežinėliais, karštai rūkyta lašiša ar daržovių kepsniais.