Prosciuto Crudo su salierais, pankoliais ir mandarinais
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
Kiaulės kumpis Prosciutto Crudo240 g
-
Saliero stiebas2 vnt.
-
Pankolis1 vnt.
-
Mandarinas4 vnt.
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštas (-ai)
-
Apelsinas (sultims)1 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nulupkite mandarinų žievelę, mandarinus supjaustykite griežinėliais.
Iš avokadų aliejaus ir apelsino sulčių sumaišykite užpilą.
Pankolį ir saliero stiebus supjaustykite labai plonais griežinėliais. Panardinkite juos į šaltą vandenį su šlakeliu citrinos sulčių, kad jų krašteliai neimtų ruduoti.
Apdžiovinę salierus ir pankolius, lėkštėje sumaišykite juos su užpilu. Ant viršaus dėkite kiaulė s kumpio Prosciutto Crudo griežinėlius, šalia išdėliokite mandarinų griežinėlius.