Pupelių čili
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Svogūnai1 vnt.
-
Raudonosios paprikos1 vnt.
-
Konservuoti kukurūzai140 g
-
Raudonosios pupelės240 g
-
Pupelės pomidorų padaže200 g
-
Raudonos aitriosios paprikos0.5 vnt.
-
Pomidorai1 vnt.
-
Pomidorų padažas1.5 šaukštas (-ai)
-
Saldus aitriųjų paprikų padažas1 šaukštas (-ai)
-
Kalendra1 ryšulėlis (-iai)
-
Sojų tofu sūris50 g
-
Ryžiai (patiekimui)500 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Keptuvėje pakepinkite svogūną. Suberkite smulkintą čili pipirą, papriką ir patroškinkite.
Sudėkite abiejų rūšių pupeles ir pjaustytus pomidorus. Patroškinkite.
Pabaigoje sudėkite kukurūzus ir abu padažus. Išmaišykite ir pakaitinkite.
Patiekite su ryžiais, smulkiai pjaustytais žalumynais ir tarkuotu sūriu.