Pupelių ir grybų salotos
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
Patiekalui reikės
-
morkos2 vnt.
-
nedidelis svogūnas1 vnt.
-
konservuotos baltosios pupelės1 skardinė
-
konservuoti kelmučiai250 ml.
-
aliejusšlakelis
-
druska ir juodieji pipiraipagal skonį
-
majonezas60 g.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Atraskite lengvai ir greitai pagaminamas grybų salotas, kurios grybų megėjus palepins savo išskirtiniu skoniu.
Šiaudeliais supjaustytas morkas kartu su susmulkintu svogūnu apkepkite aliejuje.
Pupeles bei grybus nukoškite ir perplaukite šaltu virintu vandeniu.
Į didesnį dubenį įdėkite morkas su svogūnais, pupeles, kelmučius, pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite su majonezu. Skanaus!