Rabarbarų čatnis
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
Rabarbarai500 g
-
Geltonasis svogūnas1 vnt.
-
Česnakai2 skiltelė (-ės)
-
Raudonoji aitrioji paprika1 vnt.
-
Medus75 ml
-
Raudonojo vyno actas2 šaukštas (-ai)
-
Druska1 šaukštelis (-iai)
-
Imbierų šaknys1 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 10 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Į puodą įdėkite rabarbarus, svogūnus ir aitriąją papriką. Pridėkite medaus, acto ir druskos. Virkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių, kol čatnis patirštės. Pagardinkite šviežiai sutarkuotu imbieru ir supilkite į stiklainius.