Raudonųjų serbentų ir bananų glotnutis

  • Gaminimas 10min
  • Lengvas
Raudonųjų serbentų ir bananų glotnutis

Ingredientai

  • raudonieji serbentai
     125 g
  • braškės
     100 g
  • bananai
     2 vnt.
  • anakardžiai
     100 g
  • agavų sirupas
     1 šaukštas (-ai)
  • augalinio gėrimas
     250 ml
  • baltasis šokoladas
      papuošimui
  • mėtų lapeliai
      papuošimui

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Anakardžius užpilkite vandeniu iš vakaro. Išbrinkusius riešutus nukoškite.
Porą uogų ir kelis kapotus anakardžių riešutus palikite papuošimui.
Į elektrinį kombainą suberkite anakardžius, bananus, raudonuosius serbentus, braškes, supilkite agavų sirupą, augalinį pieną ir viską sutrinkite iki vientisos masės. Paruoštą glotnutį sudėkite į dubenėlį, papuoškite braškių griežinėliais, rau-donaisiais serbentais, anakardžiais ir tarkuotu baltuoju šokoladu.

Panašūs receptai

Šaldytų uogų kokteilis

11min • Lengvas

Bandelės su avietėmis

2h 30min • Lengvas