Raudonųjų svogūnų ir apelsinų inidiškas padažas su gvazdikėliais ir imbieru
-
Gaminimas 3h 20min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai
-
obuoliai3 vnt.
-
raudonieji svogūnai2 vnt.
-
tarkuotas šviežias imbieras1 šaukštas (-ai)
-
rudasis cukrus50 g
-
raudonojo vyno actas50 ml
-
vanduo50 ml
-
malti gvazdikėliaižiupsnelis
-
druskapagal skonį
-
laiškiniai česnakai0.5 ryšulėlio
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nulupkite obuolius, išimkite iš jų sėklas ir supjaustykite kubeliais. Nulupkite svogūnus ir nuskuskite imbierą, supjaustykite svogūnus ir sutarkuokite imbierą.
Užvirinkite rudąjį cukrų, actą ir vandenį. Pridėkite obuolių kubelius ir virkite ant mažos ugnies 5 minutes uždengę dangteliu. Sudėkite svogūnus, gvazdikėlius ir imbierą, sumaišykite ir užvirinkite. Palikite virti keletą minučių ir pagardinkite druska.
Palikite čatnį atvėsti, o po to įdėkite jį į šaldytuvą ne mažiau kaip vienai parai, kad jis būtų pilnai paruoštas.
Patiekti su: Supjaustykite laiškinius česnakus ir pabarstykite jais čatnį.