Ryžių popieriaus suktinukai su čili padažu ir žemės riešutais
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Ryžių popierius10 vnt.
-
Įvairūs grybai250 g
-
Česnakai3 skiltelė (-ės)
-
Šviežias imbieras2 cm.
-
Svogūnų laiškai5 vnt.
-
Sojos padažas1 šaukštas (-ai)
-
Sezamų aliejus1 šaukštas (-ai)
-
Korėjietiškos morkos380 g
-
Agurkas1 vnt.
-
Cukinijos1 vnt.
-
Salotų lapai1 ryšulėlis (-iai)
-
Kepinti žemės riešutai100 g
-
Saldus čili padažas100 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Grybus supjaustykite pailgais gabalėliais, susmulkinkite česnaką, imbierą ir svogūnus.
Grybus pakepinkite keptuvėje, suberkite česnaką, imbierą, svogūną, sojų padažą, sezamų aliejų ir patroškinkite 2-3 minutes, kol išgaruos visas skystis.
Daržoves supjaustykite smulkiais gabalėliais.
Ryžių popierių pamerkite į šiltą vandenį 10-15 sekundžių, tada paskleiskite ant stalo.
Ryžių popieriaus lapą perlenkite per pusę, viename kampe išdėliokite salotų lapus, daržoves, korėjietiškas morkas ir lengvai pakepintus grybus.
Daržoves suvyniokite į ryžių popierių ir patiekite su čili padažu ir žemės riešutais.