Salotos su marinuotais kopūstais, agurkais ir svogūnais

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Salotos su marinuotais kopūstais, agurkais ir svogūnais

Ingredientai

Ingredientai

  • Raudonasis svogūnas
     1 vnt.
  • Marinuotas agurkas
     1 vnt.
  • Obuolys
     1 vnt.
  • Česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • Marinuoti kopūstai
     200 g
  • Šaldyti žirneliai
     200 g
  • Alyvuogių aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • Pipirai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Svogūną supjaustykite kuo plonesniais žiedeliais, agurkus – griežinėliais, obuolius – šiaudeliais. Česnaką susmulkinkite. 

Šaldytus žirnelius panardinkite į verdantį vandenį 1 min. 

 Į didelį dubenį sudėkite visus salotų ingredientus, gerai išmaišykite ir patiekite. 

Panašūs receptai

Kepti, įdaryti avokadaI

30min • Lengvas