Salsvi marinuoti agurkai su svogūnais

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Salsvi marinuoti agurkai su svogūnais

Ingredientai

  • Agurkai
     800 g
  • Svogūnai
     2 vnt.

Marinatas

  • Vanduo
     500 ml
  • Obuolių actas
     5 šaukštas (-ai)
  • Cukrus RIMI
     5 šaukštas (-ai)
  • Druska
     1 šaukštas (-ai)
  • Kvapieji pipirai
     3 vnt.
  • Gvazdikėliai
     2 vnt.

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Agurkus nuplaukite, svogūnus nulupkite.

Tiek agurkus, tiek svogūnus supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais.

Agurkus ir svogūnus sudėkite į stiklainį.

Marinatą užvirkite ir užpilkite ant agurkų ir svogūnų.

Uždarykite stiklainį, atvėsinkite ir laikykite šaldytuve.

Panašūs receptai

Bruknių uogienė

30min • Lengvas

Kepti, įdaryti avokadaI

30min • Lengvas