Šilauogių ir avižinių dribsnių naktinė košė pusryčiams

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Šilauogių ir avižinių dribsnių naktinė košė pusryčiams

Ingredientai

Ingredientai:

  • Šviežios šilauogės
     100 g
  • Greitai paruošiami avižiniai dribsniai
     200 g
  • Nesaldintas migdolų pienas
     750 ml
  • Klevų sirupas
     3 šaukštas (-ai)
  • Mėtų lapeliai
      papuošimui

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Avižinius dribsnius, CHIA sėklas, migdolų pieną ir klevų sirupą supilkite į didelį dubenį. Viską gerai išmaišykite. Sukrėskite į stiklainius (2/3 tūrio), uždenkite dangteliais ir palikite šaldytuve per naktį.

Ryte įmaišykite šilauogių, keletą uogų palikite papuošti.

Papuoškite mėtų lapeliais, uogomis arba susmulkintais riešutais. Patiekite.

Panašūs receptai

Sūrūs varškėčiai

15min • Lengvas

Varškėčiai

20min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Tuna melt sumuštinis

20min • Lengvas