Šilauogių ir avižinių dribsnių naktinė košė pusryčiams
-
Gaminimas 15min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
Šviežios šilauogės100 g
-
Greitai paruošiami avižiniai dribsniai200 g
-
Nesaldintas migdolų pienas750 ml
-
Klevų sirupas3 šaukštas (-ai)
-
Mėtų lapeliaipapuošimui
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Avižinius dribsnius, CHIA sėklas, migdolų pieną ir klevų sirupą supilkite į didelį dubenį. Viską gerai išmaišykite. Sukrėskite į stiklainius (2/3 tūrio), uždenkite dangteliais ir palikite šaldytuve per naktį.
Ryte įmaišykite šilauogių, keletą uogų palikite papuošti.
Papuoškite mėtų lapeliais, uogomis arba susmulkintais riešutais. Patiekite.