Skrebutis su pievagrybiais ir smidrais
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai
-
raudonasis svogūnas1 vnt.
-
pievagrybiai450 g
-
sviestas1 šaukštas (-ai)
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
-
petražolės (džiovintos)2 šaukštelis (-iai)
-
žalieji smidrai250 g
-
skrebutis (batono riekelė)4 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Išvirkite šparagus sūdytame vandenyje.
Nulupkite svogūną ir supjaustykite žiedais. Tada supjaustykite pievagrybius ir viską kepkite keptuvėje su sviestu.
Paskrudinkite skrebučius, uždėkite virtus šparagus ir pievagrybius su svogūnais. Pagardinkite druska ir pipirais.