Skrebutis su pievagrybiais ir smidrais

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Skrebutis su pievagrybiais ir smidrais

Ingredientai

Ingredientai

  • raudonasis svogūnas
     1 vnt.
  • pievagrybiai
     450 g
  • sviestas
     1 šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • petražolės (džiovintos)
     2 šaukštelis (-iai)
  • žalieji smidrai
     250 g
  • skrebutis (batono riekelė)
     4 vnt.

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išvirkite šparagus sūdytame vandenyje.

Nulupkite svogūną ir supjaustykite žiedais. Tada supjaustykite pievagrybius ir viską kepkite keptuvėje su sviestu. 

Paskrudinkite skrebučius, uždėkite virtus šparagus ir pievagrybius su svogūnais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Panašūs receptai

Varškėčiai

20min • Lengvas