Sluoksniuota tešla su tofu ir daržovėmis
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
-
tofu200 g
-
jogurtas be priedų5 šaukštas (-ai)
-
citrinos sultys
-
druska
-
laiškiniai česnakai1 šaukštas (-ai)
-
sluoksniuota tešla
-
kokosų aliejus2 šaukštas (-ai)
-
šviežios jūsų pasirinktos daržovės (cukinijos, šparagai, paprikos, morkos ir kt.)500 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Tofu susmulkinkite smulkiais gabalėliais, įmaišykite jogurtą, laiškinius česnakus ir pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ir druskos.
Sluoksniuotą tešlą perpjaukite per pusę ir peiliu įbrėžkite pusę kvadrato maždaug 1 cm atstumu nuo kraštų.
Aptepkite tešklos gabalėlius kokoso aliejumi ir pašaukite į orkaitę apie 10 minučių 180 laipsnių C temperatūroje.
Išimkite iškpetą tešlą iš orkaitės.
Kiekvieno kvadrato viduryje dėkite po 1-2 šaukštus tufu, ant viršaus išdėliokite daržoves.
Įberkite žiupsnelį druskos, šiek tiek pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite dar 10 min., kol daržovės ir tešla apskrus.