Sluoksniuotas imbierinis desertas
-
Gaminimas 40min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
ŽIEMOS Vynas100 ml
-
Greitai užšaldytos šilauogės RIMI250 g
-
Imbieriniai sausainiai ICA150 g
-
Pasterizuota grietinėlė RIMI, 30 % rieb.200 ml
-
Varškė RIMI, 9 % rieb.3 šaukštas (-ai)
-
Cukrus RIMI3 šaukštas (-ai)
-
Vanilinis cukrus1 šaukštelis (-iai)
-
Imbieriniai sausainiai papuošimui
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Uogas sudėkite į dubenį ir užpilkite karštu vyno gėrimu.
Palikite įsigerti apie 30 min.
Imbierinius sausainius susmulkinkite nedideliais gabalėliais.
Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Įmaišykite varškę.
Jei pageidaujate, į kremą galite įpilti ir karšto vyno.
Į stiklines išdėliokite sutrintus meduolius, ant viršaus uždėkite karštame vyno gėrime pamirkytas uogas, o po to – kremą.
Sluoksniuokite, kol taurė prisipildys.
Padėkite į šaldytuvą 1-3 valandoms arba patiekite iš karto.
Patiekdami papuoškite meduoliais.
Recepte naudojamas alkoholis
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.