Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Sumaišykite kremo ingredientus ir atidėkite į šaldytuvą.
Vyšnias, medų ir cinamoną pakaitinkite puode kelias minutes, kol paleis skystį ir užvirs. Pusę uogų išgriebkite ir atidėkite. Likusį puodo turinį sutrinkite blenderiu. Įmaišykite atgal išimtas vyšnias.
Duoną sulaužykite gabalėliais ir sutrupinkite maisto smulkintuvu. Keptuvėje išlydykite sviestą, berkite cukrų ir trupinius, išmaišykite, kepkite ant vidutinės kaitros 15-20min. Kartais pamaišykite, leiskite atvėsti, kad taptų traškūs.
Sluoksniuokite stiklinėse – trupiniai, kremas, vyšnios (jas įleiskite švelniai, nes grims gilyn), vėl trupiniai ir kremas.
Palikite šaldytuve kelioms valandoms ar per naktį. Jei norite išlaikyti trupinių traškumą, patiekite iškart.