Smidrai „panko“ džiūvėsėliuose

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Smidrai „panko“ džiūvėsėliuose

Ingredientai

  • Smidrai
     500 g
  • Kvietiniai miltai
     120 g
  • Vanduo
     200 ml
  • Kepimo milteliai
     1 šaukštelis (-iai)
  • Druska
     1 žiupsnelis
  • „Panko“ džiūvėsėliai
     200 g
  • Rapsų aliejus
     300 ml

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Į dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius, druską, įpilkite vandens.

Masę kruopščiai išmaišykite.

Smidrus perpjaukite per pusę ir pirmiausia juos pamirkykite miltų tešloje, tada džiūvėsėliuose.

Keptuvėje įkaitinkite rapsų aliejų.

Smidrus pakepinkite aliejuje, kol džiūvėsėliai taps auksinės spalvos.

Ant virtuvinio rankšluosčio nusausinkite smidrus nuo aliejaus pertekliaus.

Patiekite su mėgstamu padažu.

Panašūs receptai

Tofu sūrio pyragas

3h • Lengvas