Smidrai „panko“ džiūvėsėliuose
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Smidrai500 g
-
Kvietiniai miltai120 g
-
Vanduo200 ml
-
Kepimo milteliai1 šaukštelis (-iai)
-
Druska1 žiupsnelis
-
„Panko“ džiūvėsėliai200 g
-
Rapsų aliejus300 ml
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Į dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius, druską, įpilkite vandens.
Masę kruopščiai išmaišykite.
Smidrus perpjaukite per pusę ir pirmiausia juos pamirkykite miltų tešloje, tada džiūvėsėliuose.
Keptuvėje įkaitinkite rapsų aliejų.
Smidrus pakepinkite aliejuje, kol džiūvėsėliai taps auksinės spalvos.
Ant virtuvinio rankšluosčio nusausinkite smidrus nuo aliejaus pertekliaus.
Patiekite su mėgstamu padažu.