Snickers krafinai
-
Gaminimas 40min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai:
-
Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla3 vnt.
-
Šokoladinis riešutų kremas (pvz., Nutella)200 g
-
Sūdyti žemės riešutai (smulkinti)100 g
-
Sald. sutirštintas pienas200 g
-
Cukraus pudrapagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C temperatūros.
Atšildykite tešlos lapelius, paimkite vieną ir perlenkite per pusę, kad susidarytų kvadratas. Lengvai pakočiokite, kad tešla būtų ilgesnė ir platesnė.
Iškočiotą tešlą aptepkite riešutų šokolado kremu (pvz., „Nutella“) ir pabarstykite smulkintais žemės riešutais (naudojome sūrius riešutus, bet, jei riešutų nemėgstate, galite jų nenaudoti).
Viską susukite į vieną ilgą, dešros formos ritinį. Jį supjaustykite riekelėmis. Paimkite vieną riekelę ir užspauskite vieną jos pusę – suformuokite dugną.
Kiekvieną paruoštą formelę sudėkite į keksiukų kepimo formą. Kepkite 20-25 minutes. Atkreipkite dėmesį į tai, kad tešla viduje yra tiršta, todėl nebijokite kepti šiek tiek ilgiau.
Paruoštus krafinus išimkite iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti. Įdarui pakaitinkite kondensuotą pieną, krėskite jį į konditerinį maišelį ir užpildykite gardėsius iki kraštų. Viršų pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!