Sojų pupelių makaronai

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Sojų pupelių makaronai

Ingredientai

Makaronai

  • Sojų pupelių makaronai
     200 g
  • Česnakai
     4 skiltelė (-ės)
  • Imbieras
      3 cm.
  • Raudonos aitriosios paprikos
      1 vnt.
  • Raudonosios paprikos
     0.5 vnt.
  • Cukinijos
     0.5 vnt.
  • Morkos
     0.5 vnt.
  • Raudonieji svogūnai
     0.5 vnt.
  • Cukriniai žirniai
     1 sauja (-os)
  • Sezamų sėklos
     1 šaukštas (-ai)

Padažas

  • Sezamų aliejus
     20 g
  • Alyvuogių aliejus
     20 g
  • Obuolių actas
     20 g
  • Sojų padažas
     20 g
  • Cukrus
     20 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės, ir atvėsinkite po šaltu tekančiu vandeniu.

Smulkiai supjaustykite imbierą, aitriąją papriką ir česnaką.

Likusias daržoves supjaustykite smulkiom juostelėm.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite imbierą, česnaką ir aitriąją papriką. Po 30 sekundžių suberkite likusias daržoves ir kepkite, kol vietomis apskrus. 

Suberkite makaronus ir maišydami kepkite, kol makaronai sušils.

Norėdami paruošti padažą, sudėkite visus ingredientus į dubenį ir maišykite, kol cukrus ištirps.

Patiekite su sezamų sėklomis ir sojų padažu.

Panašūs receptai

Veganiškas Mac n Cheese

20min • Lengvas