Šokoladinis tortas su avietėmis
-
Gaminimas 1h
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai:
-
šokoladinis biskvitas1 vnt.
-
grietinėlė 30 % riebumo500 ml
-
cukraus pudra3 šaukštas (-ai)
-
maskarponės sūris250 g
-
avietės400 g
-
stipri juoda arbata su šaukšeliu medaus100 ml
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Pirmiausia dubenyje gerai išsukite maskarponės sūrį. Biskvitą perpjaukite išilgai į tris dalis.
Kitame inde išplakite grietinėlę su cukraus pudra. Atsargiai maišydami grietinėlę dėkite po 1 šaukštą maskarponės sūrio.
Biskvitus suvilgykite arbata. Imkite vieną biskvito dalį, pertepkite su paruošta grietinėle, dėkite aviečių ir dar uždėkite kremo. Tada antrą biskvitą pertepkite grietinėle ir t. t. Tortas turi būti su dviem kremo sluoksniais. Tada uždėkite trečią biskvito dalį ir torto viršų aptepkite grietinėle.
Papuoškite avietėmis.