Su parmezanu kepta vištiena bei briuselinių ir raudongūžių kopūstų ryžių salotos
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
Salotos
-
šaldytų pupelių mišinys250 g
-
baltasis svogūnas1 vnt.
-
daržinis builis1/2 vazonėlio daržinių builių
-
citrina (1/2 citrinos yra 2 valg. š. sulčių)0.5 vnt.
-
gūžinės romaninės salotos2 gūžinės romaninės salotos
-
briuselinių ir raudonųjų kopūstų ryžiai250 g
Vištiena
-
kiaušiniai1 vnt.
-
tarkuotas parmezano sūris100 g
-
vanduo50 ml
-
kvietiniai miltai100 g
-
druskapagal skonį
-
paruošta vištienos filė650 g
-
aliejus1 šaukštas (-ai)
-
sviestas1 šaukštas (-ai)
-
pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Salotos: atitirpinkite pupelių mišinį.
Vištiena: išplakite dubenėlyje kiaušinius, parmezaną, vandenį ir dalį briuselinių ir raudonųjų kopūstų ryžių. Miltus suberkite į lėkštę.
Salotos: nulupkite ir plonai supjaustykite svogūną. Stambiai sukapokite daržinius builius. Išspauskite citrinos sultis. Nuplaukite salotų lapus.