Sumuštinis su jautienos kepsniu

  • Gaminimas 12min
  • Lengvas
Sumuštinis su jautienos kepsniu

Ingredientai

  • Jautienos kepsnys Rimi
     200 g
  • Alyvuogių aliejus
     20 ml
  • Sviestas
     1 šaukštas (-ai)
  • Druska
      Pagal skonį
  • Pipirai
      Pagal skonį
  • Čili pipiras
     0.5 vnt.
  • Čiobreliai
      2 šakelės
  • Saldžiarūgštė juoda duona
     2 gabalėlis (-iai)
  • Kietasis sūris
     10 g

Padažas

  • Majonezas
     2 šaukštas (-ai)
  • Kaparėliai
     3 vnt.
  • Česnakas
     0.5 vnt.
  • Worcestershire padažas
     1 šaukštelis (-iai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Kepsnį ištepkite aliejumi ir kepkite ant įkaitintos keptuvės.
Kepkite iš abiejų pusių apie 2 minutes.
Sudėkite sviestą, čili ir čiobrelius, šiek tiek pakepinkite ir suvyniokite į foliją, pabarstę druska ir pipirais.
Leiskite pailsėti 3 minutes.
Toje pačioje keptuvėje apkepkite duonos riekeles.
Paruoškite padažą sumaišydami visus ingredientus.
Padažu aptepkite duoną, kepsnį supjaustykite juostelėmis ir dėkite ant sumuštinio.
Patiekite su tarkuotu kietuoju sūriu.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė