Suvožtinis su tofu
-
Gaminimas 1h
-
Lengvas
Ingredientai
Patiekalui reikės:
-
Mėsainio bandelės2 vnt.
-
Sojų gaminys ,,Tofu“300 g
-
Česnakas2 skiltelė (-ės)
-
Padažas ,,Hoisin“2 šaukštelis (-iai)
-
Sezamų aliejus1 šaukštas (-ai)
-
Raudonosios paprikos1 vnt.
-
Raudonasis svogūnas0.25 vnt.
-
Mažieji špinatai30 g
-
Žirnių daigai20 g
Riešutų padažui reikės:
-
Kepinti žemės riešutai45 g
-
Padažas ,,Hoisin"120 g
-
Tarkuotas imbieras1 šaukštelis (-iai)
-
Vanduo60 ml
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Papriką apkepkite ant grilio iki juodumo. Įdėkite į plastikinį maišelį, palaikykite 5 minutes ir pašalinkite apskrudusią odelę. Išimkite sėklytes ir supjaustykite į keturias dalis.
Pasigaminkite riešutų padažą. Išvardytus produktus sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės.
Tofu supjaustykite riekelėmis. Dubenyje sumaišykite kapotas česnako skilteles, sezamų aliejų, „Hoisin“ padažą. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite tofu iš abiejų pusių po 2 min. Supilkite pasigamintą marinatą į keptuvę ir pavartę tofu riekeles nuimkite nuo kaitros.
Bandeles perpjaukite per pusę, pakepinkite orkaitėje arba skrudintuvėje. Darykite suvožtinį. Ant vienos bandelės puselės dėkite špinatų, riešutų padažo, apkepto tofu, paprikos, vėl tofu, raudonojo svogūno griežinėlių, daigų ir užbaikite uždedami kitą bandelės pusę ant viršaus.