Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Šventinės sluoksniuotos tuno salotos
-
Gaminimas 1h
-
Vidutinis
Ingredientai
-
bulvės230 g
-
morkos260 g
-
konservuotas tunas200 g
-
raudonieji svogūnai60 g
-
majonezas120 g
-
konservuoti kukurūzai160 g
-
marinuoti agurkai RIMI200 g
-
kiaušiniai3 vnt.
-
pomidoraspapuošimui
-
petražolėpapuošimui
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Bulves, morkos išvirkite pasūdytame vandenyje, nuvarvinkite, atvėsinkite. Morkas, bulves sutarkuokite burokine tarka.
Virtus kiaušinius sutarkuokite burokine tarka.
Majonezą sumaišykite su druska, pipirais.
Tuną išimkite iš indelių, nusausinkite. Mėlynuosius svogūnus smulkiai supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su tunu.
Konservuotus kukurūzus išimkite iš indelio, nusausinkite.
Petražoles nuplaukite, nusausinkite, smulkiai sukapokite.
Marinuotą agurką išimkite iš indelio, nusausinkite ir supjaustykite smulkiais kvadratėliais.
Sluoksniuokite salotas. Į indo dugną dėkite bulvių sluoksnį, po to – morkų sluoksnį, visą paviršių patepkite paruoštu padažu. Ant viršaus dėkite kukurūzų sluoksnį, po jo – sluoksnį tuno su svogūnais. Visą paviršių patepkite paruoštu padažu. Dėkite pjaustytus marinuotus agurkus ir ant viršaus tolygiai pabarstykite tarkuotu kiaušiniu. Pabaikite – ant viršaus pabarstykite smulkintas petražoles ir papuoškite pomidoru. Skanaus.