Šventiniai makaronai su šiltu padažu
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Makaronai200 g
-
Mažas svogūnas1 vnt.
-
Maža morka1 vnt.
-
Maltiniai mėsainiams2 vnt.
-
Sojos padažas1 šaukštas (-ai)
-
Avižų kremas kulinarijai250 ml
-
Krapai1 ryšulėlis (-iai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Makaronus išvirkite taip, kaip nurodyta ant pakuotės.
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite.
Mėsainių maltinukus suspauskite šakute, kad susidarytų maltos mėsos tekstūra.
Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir pakepinkite mėsą.
Suberkite svogūnus, morkas ir retkarčiais pamaišydami patroškinkite kelias minutes.
Supilkite avižų kremą ir sojų padažą.
Smulkiai supjaustykite krapus ir suberkite į padažą, pagal skonį įberkite druskos, pipirų.
Patiekite su virtais makaronais.