Taco pyragas
-
Gaminimas 1h 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
Tešla
-
Sviestas RIMI50 g
-
Kvietiniai miltai RIMI 405D300 g
-
Šviežias sūris RIMI100 g
-
Šaltas vanduo3 šaukštas (-ai)
Įdaras
-
Smulkinta jautiena500 g
-
Sviestas1 šaukštas (-ai)
-
Taco prieskoniai2 šaukštelis (-iai)
-
Vanduo100 ml
-
Pasterizuota grietinėlė RIMI200 ml
-
Vyšniniai pomidorai250 g
-
Tarkuotas sūris250 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Puikus taco pyragas, kurio tiesiog reikia paragauti. Apkepkite pyrago pagrindą, tada į jį įdėkite taco skonio jautienos faršo, o ant jo sudėkite perpus perpjautus vyšninius pomidorus ir tarkuoto sūrio. Kepkite pyragą orkaitėje ir patiekite su traškiomis salotomis.
Mažais gabaliukais supjaustytą sviestą sumaišykite su miltais iki purios masės. Pridėkite šviežio sūrio ir vandens. Greitai sumaišykite į tešlą.
Kepkite pyrago pagrindą orkaitės viduryje apie 15 minučių.
Mėsos faršą pakepkite riebaluose. Pridėkite taco prieskonių ir vandens. Išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol vanduo beveik išgaruos. Įmaišykite grietinėlę ir troškinkite dar kelias minutes.