Tagliatelle su citrininiu kremu ir šparagais
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
-
TAGLIATELLE makaronai350 g
-
Pasterizuota grietinėlė RIMI200 ml
-
Žalieji smidrai250 g
-
Citrinos2 vnt.
-
Sviestas RIMI2 šaukštas (-ai)
-
Parmigiano reggiano sūris50 g
-
Druska
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Virkite makaronus viena minute mažiau, nei nurodyta ant pakuotės.
Nulupkite smidrų odelę ir perpjaukite per pusę arba į 3 dalis.
Likus 2 min kol makaronai baigs virti, sudėite smidrus ir virkite kartu su makaronais.
Nupilkite makaronų vandenį.
Tuo metu keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite česnaką ir šiek tiek pakepinkite. Įpilkite citrinos sulčių ir grietinėlės.
Į padaža, dedame makaronus su smidrus, druską.
Patiekite su tarkuotu sūriu.