Tagliattele su krevetėmis ir žirneliais
-
Gaminimas 25min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai
-
tagliattele makaronai400 g
-
tigrinės krevetės300 g
-
česnakas1 vnt.
-
švieži žirneliai100 g
-
alyvuogių aliejus60 g.
-
kokosų gėrimas100 g.
-
drusks, pipiraipagal skonį
-
citrina1 vnt.
-
džiovintas raudonėlis
-
aliejus kepti
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Išvirkite makaronus.
Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, apkepkite česnaką (4 skilteles), sudėkite krevetes, užlašinkite citrinos sulčių, pagardinkite druska, pipirais ir raudonėliais, suberkite žirnelius ir supilkite kokosų gėrimą.
Trumpai pakepinkite, sudėkite makaronus, lengvai išmaišykite. Prieš patiekdami užbarstykite tarkuotu parmezano sūriu.