Tagliattele su krevetėmis ir žirneliais

  • Gaminimas 25min
  • Lengvas
Tagliattele su krevetėmis ir žirneliais

Ingredientai

Ingredientai

  • tagliattele makaronai
     400 g
  • tigrinės krevetės
     300 g
  • česnakas
     1 vnt.
  • švieži žirneliai
     100 g
  • alyvuogių aliejus
      60 g.
  • kokosų gėrimas
      100 g.
  • drusks, pipirai
      pagal skonį
  • citrina
     1 vnt.
  • džiovintas raudonėlis
     
  • aliejus kepti
     

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išvirkite makaronus.

Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, apkepkite česnaką (4 skilteles), sudėkite krevetes, užlašinkite citrinos sulčių, pagardinkite druska, pipirais ir raudonėliais, suberkite žirnelius ir supilkite kokosų gėrimą.

Trumpai pakepinkite, sudėkite makaronus, lengvai išmaišykite. Prieš patiekdami užbarstykite tarkuotu parmezano sūriu.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Marinuota lašiša

1h 30min • Lengvas