Tako apkepas su tortilijų traškučiais
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
geltonasis svogūnas1 vnt.
-
morka1 vnt.
-
aliejus0.5 šaukštas (-ai)
-
faršas500 g
-
pomidorų pasta2 šaukštas (-ai)
-
maišelis tako prieskonių mišinio (28 g)28 g
-
vanduo100 ml
-
ryžiai ar kitos kruopos500 g
-
konservuoti kukurūzai150 g
-
liesa grietinė200 ml
-
tortilijos traškučiai (geriau sūrio skonio)100 g
-
gūžinės salotos0.5 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Ar galima ką nors valgyti su tako ir ne penktadienį? Žinoma, tikrai galima! Čia yra tako apkepas, kurio viršų užklosite nesmulkintais tortilijų traškučiais. Patiekite su juostelėmis pjaustytomis salotomis ir likusiais tortilijų traškučiais.