Tirštas gėrimas su gervuogėmis, avokadu, imbieru ir cinamonu

  • Gaminimas 10min
  • Lengvas
Tirštas gėrimas su gervuogėmis, avokadu, imbieru ir cinamonu

Ingredientai

Ingredientai

  • tarkuotas šviežias imbieras
     1.5 šaukštas (-ai)
  • avokadas
     1 vnt.
  • užšaldytos gervuogės
     250 g
  • riešutų gėrimas
     400 ml
  • maltas cinamonas
      2 žiupsneliai

Apibarstyti (pasirinktinai):

  • datulės
     
  • džiovintos mėlynės, razinos arba spanguolės
     
  • stambiai sukapoti migdolai, lazdyno riešutai
     
  • pistacijos arba graikiniai riešutai
     
  • ispaninių šalavijų (chia) sėklos
     

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nuskuskite imbierą ir smulkiai jį sutarkuokite. Perpjaukite avokadą perpus, išimkite iš jo kauliuką ir išskobkite minkštimą su šaukštu.

Sumaišykite imbierą, avokadą, gervuoges, riešutų gėrimą ir cinamoną tol, kol gausis tolygi masė.

Patiekite porcijiniuose dubenėliuose ir apibarstykite pasirinktu priedu

Panašūs receptai

Uogų ir agavų limonadas

10min • Lengvas

Rožinė „Sangria“

1h 30min • Vidutinis

Šaldytų uogų kokteilis

11min • Lengvas