Tirštas gėrimas su gervuogėmis, avokadu, imbieru ir cinamonu
-
Gaminimas 10min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai
-
tarkuotas šviežias imbieras1.5 šaukštas (-ai)
-
avokadas1 vnt.
-
užšaldytos gervuogės250 g
-
riešutų gėrimas400 ml
-
maltas cinamonas2 žiupsneliai
Apibarstyti (pasirinktinai):
-
datulės
-
džiovintos mėlynės, razinos arba spanguolės
-
stambiai sukapoti migdolai, lazdyno riešutai
-
pistacijos arba graikiniai riešutai
-
ispaninių šalavijų (chia) sėklos
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nuskuskite imbierą ir smulkiai jį sutarkuokite. Perpjaukite avokadą perpus, išimkite iš jo kauliuką ir išskobkite minkštimą su šaukštu.
Sumaišykite imbierą, avokadą, gervuoges, riešutų gėrimą ir cinamoną tol, kol gausis tolygi masė.
Patiekite porcijiniuose dubenėliuose ir apibarstykite pasirinktu priedu