Tofu sūrio pyragas
-
Gaminimas 3h
-
Lengvas
Ingredientai
Pagrindas
-
Tofu ICA75 g
-
Kvietiniai miltai RIMI180 g
-
Sviestas RIMI100 g
-
Šalavijų sėklos RIMI20 g
-
Karštas vanduo20 g
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Įdaras
-
Graikiškas jogurtas be priedų RIMI150 g
-
Veganiškas sūris300 g
-
Tofu ICA350 g
-
Kukurūzų krakmolas2 šaukštas (-ai)
-
Česnakai1 skiltelė (-ės)
-
Saulėje džiovintų pomidorų puselės aliejuje RIMI50 g
-
Prieskoniai
-
Vyšniniai pomidorai200 g
-
BazilikaiPapuošimui
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 10 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Chia sėklas užpilkite ir sumaišykite su karštu vandeniu, sudėkite ir išminkykite visus ingredientus.
Tešlą 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Paimkite 24 cm skersmens tartos formą, plonu sluoksniu paskleiskite tešlą ir kepkite 15 minučių.
Įdaro ingredientus išplakite, suberkite prieskonius, pjaustytus, saulėje džiovintus pomidorus, smulkiai tarkuotą česnako skiltelę, viską išmaišyti ir supilkite į torto formą.
Kepkite orkaitėje apie valandą.
Kai pyragas iškeps, atvėsinkite, papuoškite vyšniniais pomidorais, saulėje džiovintais pomidorais ir baziliku.