Tofu takos su avokadu ir nachos
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
Juodosios pupelės I Love Eco380 g
-
Saldūs kukurūzai RIMI150 g
-
Pomidorai4 vnt.
-
Raudonieji svogūnai1 vnt.
-
Kalendra1 sauja (-os)
-
Žaliosios citrinos1 vnt.
-
Alyvuogų aliejus2.5 šaukštas (-ai)
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Avokadas2 vnt.
-
Salotos ROMAN RIMI0.5 vnt.
-
Konservuoti žalieji žirneliai RIMI140 g
-
Tofu270 g
-
TERIJAKI padažas ICA ASIA150 ml
-
Tortilijos8
-
Kukurūzų traškučiai RIMI PLANET NACHO CLASSIC150 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Taco antradienis ar klasikinis taco penktadienis? Tu renkiesi! Tofu ir pupelės kepamos saldžiame teriyaki padaže, kuris vėliau patiekiamas tortilijos viduje su įvairiomis daržovėmis, avokadu ir grūstais tortilijos traškučiais. Pabarstykite kalendra ir mėgaukitės vakariene!
Pupeles supilkite į sietelį, nuplaukite šaltu vandeniu ir leiskite nuvarvėti. Nusausinkite kukurūzus.
Pomidorus supjaustykite kubeliais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną ir susmulkinkite pusę kalendros. Sumaišykite pupeles, kukurūzus, pomidorus, svogūną ir kalendrą. Iš laimo išspauskite sultis ir jas užpilkite, įpilkite alyvuogių aliejaus. Pabarstykite druska ir pipirais.
Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką ir supjaustykite griežinėliais. Salotas supjaustykite juostelėmis.
Pupeles nuvalykite ir pakepinkite keptuvėje aliejuje. Sumažinkite ugnį.
Tofu supjaustykite ilgais gabalėliais ir pakaitinkite keptuvėje su teriyaki padažu ir pupelėmis.
Patiekite viską tortilijoje ir pabarstykite susmulkintais tortilijos traškučiais bei likusia kalendra.